villa_as_creation20220304115702.webp

Villa, geometrische pracht van AS Création 

Chique en klassiek, met een moderne ‘touch’, dat is Villa. Deze behangcollectie van AS Création herken je dan ook aan de krachtige eenvoud. Geen overdadige motieven, maar een ragfijn, lineair spel.

Behang met een onsje meer, maar wel speciaal?

Bekijk zelf onze collecties in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De behangcollectie Villa past niet alleen perfect in riante villa’s… Hij heeft precies die uitgesproken - en toch ingetogen stijl waarnaar je op zoek bent. ‘High end’ behang wordt dit ook wel genoemd. Behang dat precies de juiste toon zet als het gaat om design. En dat zie je er gewoon meteen aan af.

Een witte nevel, als stond je achter de waterval… Een roze waas, waar je nog nét doorheen kunt kijken. Diep turquoise, oud blauw, of warm grijs… Als je voor deze collectie valt, val je niet alleen voor het lijnenspel, maar minstens zo hard voor de kleur, die steeds precies goed is. 

Rustige interieurs, met een wat ingetogen stijl, floreren bij dit behang. Het voegt warmte toe, met de nadruk op smaak. Hier zie je, dat ‘gemêleerd’, letterlijk een veelgefacetteerde betekenis heeft… 

De collectie Villa van AS Création, is een juweeltje aan de wand dat blikken trekt naar het totaalplaatje van jouw interieur. Zó maak je van zithoeken, slaapkamers en eetruimtes, een plek om te kunnen ontspannen. 

Deel dit artikel

Behang met een onsje meer, maar wel speciaal?

Bekijk zelf onze collecties in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
gesloten


17:30
17:30
17:30
17:00

Jouw Decokay